Loading...
Despre noi 2019-01-21T20:09:13+00:00

Manifesto

Clinica D’institute este cu adevarat un vis devenit realitate. Este de fapt o clinica-concept, un loc in care ne-am dorit ca pacientii sa vina cu drag, sa se simta ca acasa, un spatiu primitor si modern, cu o echipa pe masura. Ne ghidam dupa doua idei care rezuma cel mai bine “identitatea” clinicii: Go digital si One Session Dentistry, de aceea cabinetele sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, laboratorul integrat de tehnica dentara digitala dispune de dotari ultramoderne iar echipamentele de imagistica 3D sunt cele mai performante din tot ce exista in acest moment pe piata.

Iubim tehnologia si incercam mereu sa ntegram in clinica tot ce e nou si performant, de la scannere la imprimante 3D. Toate acestea scurteaza timpul de lucru si aduc ultra precizie in tot ceea ce facem, astfel ca pacientul are lucrarile finalizate mult mai repede si mult mai bine decat ar fi posibil cu echiparea clasica.

Suntem o mare familie! Deoarece petrecem foarte mult timp in clinica, ne-am dorit sa formam o echipa profesionista, foarte primitoare si prietenoasa, astfel incat pacientii nostri sa se intoarca de fiecare data cu drag la tratamente. Colaboram interdisciplinar in mod constant in majoritatea cazurilor, astfel incat sa ajungem mereu la cel mai bun rezultat pentru pacientul nostru.

#goDigital

Echipa

Dr. Rovana Socolov

Medic Dentist

Dr. Catalin Dimir

Medic Dentist

Dr. Ioan Mihut

Medic Dentist

Dr. Claudiu Pop

Medic Dentist

Dr. Raoul Bunea

Medic Dentist

Andrada Iacob

Tehnician Dentar

Ciprian Baican

Tehnician Dentar

Ramona Marginean

Asistent Medical

Bianca David

Asistent Medical

Gianina Elciu

Asistent Medical

Ana-Maria Ungvari

Asistent Medical

Alina Iclezan

Asistent Medical

Ozana Rus

Front Desk Manager

Andreea Racolta

Front Desk Manager